Hopp til innholdet

Fysiske aktiviteter

Følg med her hvis du ønsker å delta på noen av våre aktiviteter. Vi bruker appen «Spond» for påmelding av våre aktiviteter.
Last ned for Ios eller Android

Ønsker du å komme i gang med fysisk aktivitet?
Vi tilbyr lavterskel treningstilbud for både ungdommer og voksne som ønsker å komme i gang med fysisk aktiviteter. UM-aktivitetsgruppe har per 2022 følgende treningstilbud i Stavanger, Sola og Bryne.

Fotball for ungdom (Stavanger)
Etter forespørsel fra mange ungdommer er vi nå glad for å kunne arrangere fotballtrening for denne gruppen 1 gang i uken. Trening på søndager: kl 19:00 til 21:00
Kontaktperson: Abukar Ali Tlf: 95306419

Futsal for voksende (Sola)
Trening på fredager og søndager: kl 18:00 til 20:00. Kontaktperson: Abdikadir hassan Tlf: 47171745

Fotball for Voksende (Bryne)
Fast Trening på fredager fra kl 19:00 til 21:30 Målgruppe: Beboere i Klepp og Bryne. Begrenset plasser: Gruppen har allerede faste medlemmer opptil 20. Påmelding etter førsteman til mølla prinsippet hver fredag.
Kontaktperson: Mohamed Hassan Tlf: 45572615

Turgruppe

Unge minoriteter har en turgruppe som ofte går på tur sammen med andre. Dette er et lavterskel tilbud som tilrettelegger for både ungdom og voksne, hvor ungdom er største målgruppe.

Vi annonsierer våre turer her og av smittevern tiltak så er antallet begrenset. Vi legger ut lenken for registrering noen dager før og håper at intresserte og turlystne vil være med.
Kontaktperson: Yasir Abdulahi Tlf: 41078089

Trykk på knappen under og bli medlem av UM – turgruppe på Spond for å melde dere på kommende turer.